top of page

vr 26 jan

|

Meaulne-Vitray

8-daagse FOODS15 gezondheidsvakantie in Frankrijk eigen kamer

De start naar een nieuw gezond leef- en eetpatroon!

8-daagse FOODS15 gezondheidsvakantie in Frankrijk eigen kamer
8-daagse FOODS15 gezondheidsvakantie in Frankrijk eigen kamer

Tijd en locatie

26 jan 2024 17:00 – 02 feb 2024 12:00

Meaulne-Vitray, 7 Rte de Paris, 03360 Meaulne-Vitray, Frankrijk

Over de gezondheidsvakantie

Breng je lichaam en geest in balans met deze verkwikkende 8-daagse FOODS15 gezondheidsvakantie in Frankrijk. We zullen ons tijdens deze 8-daagse gezondheidsvakantie richten op gezonde voeding, beweging en aandacht voor jezelf.  Velen voelen zich hierdoor na verloop van tijd energieker en stabieler. Deze week is de start naar jouw nieuwe leef- en voedingspatroon en daarnaast een week om van te genieten op het mooie Franse platteland.

Tijdens deze week volg je training, koken en eten we samen, ondernemen we leuke bewegingsactiviteiten en natuurlijk is er ook voldoende ruimte voor vrije tijd.

Volledig verzorgde 8-daagse gezondheidsvakantie, inclusief overnachtingen, eten, drinken, bad- en bedlinnen en cursusmateriaal. Deze prijs is voor verblijf in een eigen 2 persoonskamer met privé badkamer.

Na je boeking, neem ik contact met je op voor een gezondheidsscreening en is er ruimte voor vragen, tevens zal ik je relevante informatie en planning voor de week toesturen.

Ticket

  • FOODS15 France eigen kamer

    Volledig verzorgde 8-daagse gezondheidsvakantie, inclusief overnachtingen, eten, drinken, bad- en bedlinnen en cursusmateriaal.

    € 999,00
    +€ 24,98 servicekosten

Totaal

€ 0,00

Deel deze gezondheidsvakantie

bottom of page