top of page

Foods15 methode

FOODS15 methode

products-with-low-glycemic-index.jpg

Velen van ons herkennen het wel, je vindt het belangrijk om gezond te leven en gezonde voedingskeuzes te maken, maar in de praktijk komt er helaas vaak weinig van terecht.

Je vindt jezelf terug in uitstellen en vindt redenen waarom je toch echt morgen of volgende week pas moet beginnen met je gezonde leefstijl en als dan ‘het puntje bij paaltje komt’, vindt je jezelf weer terug in diezelfde impasse? Je voelt je machteloos en weet niet waar te beginnen.

 

Met een duidelijk en eenvoudig plan, ‘vallen en opstaan’, bewustwording en de juiste begeleiding kun je jouw nieuwe leefstijl en voedingspatroon veranderen en opbouwen en er blijvend van genieten!

Het moet je geen energie en tijd kosten, maar iets opleveren, dat geeft je de juiste motivatie om door te gaan.

Het FOODS15 programma, richt zich op een start maken in je nieuwe voedingspatroon en leefstijl en het integreren hiervan in kleine stappen op weg naar jouw doel.

We doen dit door;

Een duidelijk en laagdrempelig te volgen 15-weken plan 
Met 15 verse ingrediënten per week
In 15 minuten of minder kooktijd
Voor 15 euro of minder (per dag)

15 uur vasten
15 minuten stoelyoga en oefeningen

We eten puur, gevarieerd en vers.  We nemen afscheid van suiker, snelle koolhydraten en een teveel aan ongezond vet. We doen dit in kleine wekelijkse stappen, zodat je kunt wennen aan iedere stap die we nemen.

Er is een makkelijke maaltijdbereiding.

 

We richten ons op het eten van groenten, fruit, gezonde vetten, eiwitten, noten en zaden en worden ons bewust hoe gezond om te gaan met het eten van vlees, vis, koolhydraten, zuivel, en drinken van cafeïne en alcohol.

Daarbij werken we aan het verminderen van stress. Er is aandacht voor beweging, let op mijn woord, beweging, geen intensieve workouts in de sportschool, maar dat kan natuurlijk wel, als je dat leuk vindt. En heel belangrijk, tijd voor jezelf. Deze laatste is erg belangrijk, omdat je hierdoor ook de tijd kunt nemen om gezonde keuzes te maken.

Lijkt je dat iets? Dan help ik je graag op weg.

 

Tijdens het FOODS15 begeleidingstraject zal ik je meer vertellen over hoe je ervoor kunt zorgen dat je zo min mogelijk terugval hebt na het begeleidingstraject en je nieuwe patroon kunt doorzetten, zodat je missie ook echt volledig slaagt!

 

Jezelf een gezonde leef- voedingsstijl eigen maken?

Kies jouw FOODS15 traject of gezondheidsvakantie

Deze methode is helaas niet geschikt voor mensen met ondergewicht. Natuurlijk kan ik je wel helpen op een andere manier om je ondergewicht onder controle te krijgen, neem daarvoor contact op met mij.

bottom of page